Ut i naturen nu

Vi bjuder på äventyr med inslag av fiske, natur och vandring.

Ta med dig kompisgänget och utmana dem i en femkamp, bjud arbetslaget på teambildning, ta med familjen
på en heldag med lek och naturbus, eller bara ströva omkring i området.

Möhippa med guldkant.

Avtackning eller bara en lyxig After Work med gänget? Ibland är det både nödvändigt och skönt för kollegorna att lämna sina inarbetade roller på jobbet för att

göra något helt annat tillsammans.
Våra övningar bygger upp och stöttar teamkänslan, utlöser förlösande skratt och visar sidor hos varandra som ni inte visste fanns.

Hos oss är alla vinnare och när dagen är slut är det härligt att fira framgångarna tillsammans. Kanske avrunda med middag eller varför inte en inspirerande gästtalare i grillkåtan. 

Ni kan stanna allt från några timmar upp till två dygn och vi anpassar aktiviteterna för hela eller delar av personalen. Vi blandar tävlingsmoment med gruppsamarbete där alla kommer till tals.

Oavsett ålder eller kondition blir det en rolig upplevelse. Dagen kryddas med fika eller lunch som tillagas över öppen eld, antingen ute eller i stora grillkåtan.

Väljer ni att förlägga en presentation eller en föreläsning i samband med er vistelse, kan vi erbjuda lite olika alternativ. Stora grillkåtan passar utmärkt till enklare föredrag kopplat till

gemen- sam matlagning över öppen eld eller catering.

Övernattning sker i mysiga och bekväma stugor utrustade med kök, braskamin, TV och internet.

Ring oss så hjälper vi till med planering

av ett riktigt lyckat event.

Telefonnr: 070 215 14 79   

E-post: info@vinnalt.se

Vi har lång erfarenhet av sätta ihop program med aktiviteter som passar just ert gäng. Hos oss väntar en skräddarsydd vistelse med övningar och aktiviteter som tar allt från några timmar upp till två dygn.
Ni väljer hur länge ni vill vara kvar och vi kan lova att det under tiden blir mycket skratt och glädje för stora som små, gammal som ung.

Kanske avslutar ni en händelserik dag utomhus med grillning eller matlagning över öppen eld i någon av våra grillkåtor. Det är också populärt att beställa hem mat eller låta vår egen kock ta hand om er i stugan på kvällen.

Familj, vänner eller förening?

Aktivitet tillsammans

Kick Off - Teambuilding - Skogsbad

Aktiviteter som stärker sammarbetet

Barnkalas i naturen hos oss i Vinnalt

Vi erbjuder ett fartfyllt barnkalas ute i naturen. Välj mellan olika teama, Skattjakt, femkamp eller Robinson.

Utmana/lek med dina kompisar i olika lekar och tävlingar på vår anläggning i Vinnalt.

Läs mer

Familjedag

Spendera ett dygn i naturen tillsammans med familjen. Hyr en stuga med utsikt över sjön. Här kan ni bara vara eller hyra kanot och kanske även köpa fiskekort.

På kvällen grillar ni vid sjön. 

Vid fint väder kan kvällen avslutas med att ligga i gräset och titta på stjärnorna innan ni kryper i säng.

Läs mer

Robinsondag
Delta i Robinssonkamp dag. Under en dag kämpar deltagarna i lag i äventyrliga spektakulärare tävlingar i hopp om att ta hem Robinsontrofén.
Tävlingarna utspelar sig på vår anläggning i Vinnalt, där vi tillsammans under dagen utövar lekar i vatten, i skog och på ängar.

Läs mer

Boka en weekend

Boka någon av våra fina stugor som ligger enskilt i naturskön miljö eller varför inte bo lite primitivt utan ström och vatten i älgstugan mitt i skogen!

Hyr en moutainbike eller en E.mountainbike med eller utan guide och utforska området.

Läs mer